Onglet
Bij Onglet Maastricht staat eten en drinken centraal. De rode draad is vlees. Hiermee doen ze recht aan de historie van de plek, zowel in de winkel als in het restaurant. Onglet is namelijk gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürmann in Wyck-Maastricht. Het restaurant heeft zijn plek gevonden achter de winkel, in de oude werkplaats van de slagerij.
Verhaal achter het product
“Voor ons menu en assortiment zijn we altijd op zoek naar het verhaal achter onze producten. Dit verhaal vertellen we graag, want hier zijn we trots op. Kwaliteit staat bij ons voorop. We kijken verder dan de traditionele steak, ossenhaas of gekookte ham en zoeken naar onbekende of bijzondere delen van het dier. Hiermee bevorderen we de duurzaamheid van onze voedselketen. Het is voor ons belangrijk om ook de keukenapparatuur aan te sluiten bij dit verhaal.” zegt Levy van Onglet.
Koks staan met glimlach te koken
“Onze wens was een volledig ingerichte keuken en spoelkeuken, waarin de keuken volledig open en zichtbaar is voor de gasten. Grootkeuken Gilde heeft op ieder moment in het traject van aanvraag tot plaatsing meegedacht, geadviseerd en geholpen met het maken van keuzes. We hebben ook demo’s mogen zien van alle apparatuur en inrichting”.
“Naast Onglet werken we in Brasserie Mijn Streek in Heerlen al een geruime tijd met Grootkeuken Gilde als partner. We zijn bekend met de heldere communicatie (korte lijnen, snel schakelen) en de uitstekende after-service. Met als resultaat dat onze koks allemaal met een glimlach staan te koken en te shinen in onze nieuwe keuken!”
Enkele bijzonderheden
- Korte lijnen
- Snel schakelen
- Uitstekende after-service
Onglet
Wycker Brugstraat 27
6221 EB Maastricht